Ασχολούμαστε με την εξαγωγή αδρανών από τις δικές μας λατομικές εγκαταστάσεις. Κατασκευάζουμε θρυμματίζοντας και ταξινομώντας τα αδρανή ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα τους. Επιπλέον, εμπορευόμαστε προσφέροντας αδρανή ποιότητας για διάφορες χρήσεις σε μεγάλη κλίμακα και μεταφέρουμε τα αδρανή στους πελάτες μας γρήγορα και αποτελεσματικά.
Στην Aridos el Campillo de Palenciana είμαστε ειδικοί στην παραγωγή και διανομή αδρανών για την κατασκευή με πολύ αυστηρές διαδικασίες που εγγυώνται την ποιότητα και ομοιογένεια των προϊόντων μας. Διαθέτουμε εκτενή εμπειρία στον τομέα και ιδιόκτητο στόλο φορτηγών. Πραγματοποιούμε μόνο χονδρικές πωλήσεις, οπότε αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το επιλεγμένο έδαφός μας ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν από τον κατάλογό μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη και χωρίς υποχρέωση προσφορά.
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατικού προϊόντος που ονομάζεται "Lomo embuchado" ή "Caña de lomo", που παρασκευάζεται μέσω διαδικασίας ωρίμανσης-αποξήρανσης διάρκειας άνω των 45 ημερών. Μορφή: κουτί 200g, σακούλα 5kg
Ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 70 χρόνια.
Ειδικευόμαστε στην κατασκευή και κατασκευή:
• Κατοικιών;
• Βιομηχανικών και εμπορικών μονάδων;
• Σχολείων;
• Αθλητικών κτιρίων;
• Δημόσιων κτιρίων;
• Έργων «κλειδί στο χέρι»;
• Παραγωγή εξοπλισμού;
• Παραγωγή με υπεργολαβία μηχανικών και μεταλλικών εξαρτημάτων.
Ο μύρτιλλο είναι ο καρπός διαφόρων ειδών μικρών θάμνων του γένους Vaccinium, που ανήκουν στην οικογένεια των Ericaceae. Τα μύρτιλλα είναι γνωστά για το σκούρο μπλε ή μοβ χρώμα τους, τη γλυκιά και ελαφρώς ξινή γεύση τους και τις εξαιρετικές διατροφικές και ευεργετικές τους ιδιότητες για την υγεία.
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ που ονομάζεται "Longaniza fresca" ή "Salsicha fresca".
Ένα προϊόν κατάλληλο για όλα τα είδη κρέατος. Μορφή: σακούλα 4kg
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του κρεατικού προϊόντος που υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία και ονομάζεται "Morcilla". Μορφή: σακούλα 5kg
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Sobrasada"; δεδομένης της απουσίας περιοριστικών προσθέτων, είναι επιδεκτικό κατανάλωσης φρέσκο, αερισμένο και/ή ωριμασμένο μέσω διαδικασίας ωρίμανσης-αποξήρανσης.
Μορφή: κουτί 270g, σακούλα 3,6Kg